Initiatiefnemer Damien Van Herck heeft zelf een gluten- en koemelkallergie en weet dus hoe lastig dat is. Samen met Saske De Vries kookt hij verschillende vis-, vlees- en vegetarische gerechten, gebaseerd op seizoengebonden kwaliteitsproducten. Er wordt zo veel mogelijk met biogroenten gewerkt.

Voor de lunch zijn er broodjes, salades en pastagerechten en er is altijd dagverse soep. 's Avonds wordt uitgebreider gegeten en staan op de kaart gerechten als: venkelsoep met Atsina cress, gerookte forel met sinaasappel en rode kool, of stoverij van hert met spruitjespuree. Een aantal basisproducten is rechtstreeks te koop in het restaurant.

Eugène : Leopold de Waelstraat 22, 2000 Antwerpen. 03 233 19 89. Maandag, dinsdag, woensdag gesloten.

Door Pieter van Doveren

Initiatiefnemer Damien Van Herck heeft zelf een gluten- en koemelkallergie en weet dus hoe lastig dat is. Samen met Saske De Vries kookt hij verschillende vis-, vlees- en vegetarische gerechten, gebaseerd op seizoengebonden kwaliteitsproducten. Er wordt zo veel mogelijk met biogroenten gewerkt. Voor de lunch zijn er broodjes, salades en pastagerechten en er is altijd dagverse soep. 's Avonds wordt uitgebreider gegeten en staan op de kaart gerechten als: venkelsoep met Atsina cress, gerookte forel met sinaasappel en rode kool, of stoverij van hert met spruitjespuree. Een aantal basisproducten is rechtstreeks te koop in het restaurant. Eugène : Leopold de Waelstraat 22, 2000 Antwerpen. 03 233 19 89. Maandag, dinsdag, woensdag gesloten. Door Pieter van Doveren